Starterkit2024-02-27T16:48:47+01:00
PLCnexttechnology Starterkit

De PLCnext Controller voor een écht open systeem

De industriële automatisering heeft behoefte aan systemen die eenvoudig nieuwe technologieën kunnen integreren. Maar ook aan systeem die het hergebruik van software vereenvoudigen en vendor-lock-ins voorkomen.

Kortom, er is een open architectuur nodig en daarvoor heeft Phoenix Contact een nieuw type controller ontwikkeld. De PLCnext Controller. PLCnext Technology geeft u de mogelijkheid om bestaande IEC 61131 talen te combineren met hogere programmeertalen en opensource-projecten

Bouw direct uw eerste project

De eerste stappen om deze technologie te leren kennen maakt u met een starterkit. U ontvangt van ons een volledig werkende configuratie waarmee u zelf een project bouwt. Het bijbehorende welkomstpakket bestaat uit online e-trainingen, het PLCnext Technology handboek en de community die u op weg helpt bij het ontdekken van deze nieuwe technologie.

Maak nu kennis met PLCnext Technology

Ontdek nu met onze starterkit precies wat PLCnext Technology voor u kan betekenen. U kunt direct aan de slag en zo ontdekt u direct wat u kunt bereiken met PLCnext Technology.

In deze PLCnext starterskit vindt u:

  • ➔ PLCnext Engineer – de programmeertool om uw projecten mee te maken
  • ➔ Een PLCnext controller – volledig functioneel en met eenvoudige bediening
  • ➔ De meest gebruikte digitale I/O modules en analoge I/O
PLCnext starterkit

Vraag nu uw eigen starterkit aan

Ik ben op de hoogte gesteld van de informatie over de gegevensverwerking van mijn persoonsgegevens in de privacyverklaring. Ik sta het creëren van een gebruikersprofiel toe zodat de toegestuurde informatie aansluit bij mijn persoonlijke interesses.

Phoenix Contact

Adresgegevens:
Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar

Contactgegevens:
Tel: (0316) 59 17 20
E-mail: sales@phoenixcontact.nl

Neem contact met mij op

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.