WHAT’S NEXTYOU’RE NEXT
Next Step2023-12-21T16:49:18+01:00

NEXT STEP

Onbegrensde mogelijkheden, flexibele systemen

PLCnext Technology combineert de betrouwbaarheid van een PLC met de flexibiliteit van een smart device. Dat maakt de weg vrij voor open, flexibele systemen, veilig verbonden met het internet.

Ga bijvoorbeeld aan de slag met open-source software of apps en creëer zo onbeperkte mogelijkheden. Nieuwe applicaties ontwikkelt u supersnel, want verschillende programmeurs werken onafhankelijk van elkaar in hun eigen favoriete programmeertaal.

En dankzij cloud-communicatie, de integratie van hedendaagse en toekomstige communicatiestandaarden en open interfaces, koppelt u uw oplossing op een slimme manier aan een netwerk.

Aan de slag met PLCNext technology?

Webinar

In een snel veranderende wereld, waarin meer apparaten dan mensen met het internet zijn verbonden, zal ook de industriële automatisering een fundamentele verandering ondergaan. Tijdens dit webinar maakt de deelnemer kennis met de unieke kenmerken van de PLCnext Technology. Daarnaast komen de architectuur van de klassieke PLC, de PLCnext Technology en andere besturingsoplossingen aan de orde.

Aanmelden

Lunch Link & learn

Tijdens deze Link & learn sessie maakt de deelnemer kennis met de unieke kenmerken van de PLCnext Technology. We bespreken onder andere de architectuur van de klassieke PLC, de PLCnext Technology en andere besturingsoplossingen. Tenslotte ervaart de deelnemer aan de hand van verschillende demonstraties welke voordelen de PLCnext Technology biedt en hoe eenvoudig data met de ProfiCloud kan worden uitgewisseld.

Aanmelden

Functionaliteiten

De unieke taskhandling in PLCnext Technology combineert code in IEC-61131 eenvoudig met code geprogrammeerd in hogere programmeertalen. Zo worden uw applicaties in hogere programmeertalen automatisch deterministisch.
Integreer huidige en toekomstige interfaces en protocollen voor open communicatie in uw automatiseringssystemen, inclusief rechtstreekse koppelingen met cloud-services en -databases.
Werk met verschillende programmeurs in verschillende programmeertalen onafhankelijk van elkaar aan een besturingsprogramma. Ontwikkel zo complexe toepassingen met de voordelen van de klassieke PLC en de openheid en flexibiliteit van PLCnext Technology.
Met open-source software en apps vergroot u de efficiëntie van uw ontwikkelingsproces. Zo combineert u naar wens verschillende programmaonderdelen of zelfs complete applicaties. En in de toekomst past u ze eenvoudig aan.
Gebruik uw favoriete programmeertaal: IEC 61131 of een hogere programmeertaal. En ontwikkel uw oplossing in uw vertrouwde omgeving, zoals PLCnext Engineer, Matlab Simulink, Eclipse of Visual Studio.
Uw automatiseringsprojecten worden niet meer beperkt door gesloten systemen van fabrikanten. Want u werkt in uw favoriete programmeertalen en met uw favoriete ontwikkeltools, open source-software en apps, inclusief clouddiensten en technologieën van de toekomst.
Features en Roadmaps

Marktplaats voor apps

PLCnext Store is de marktplaats voor industriële automatiseringstechnologie. U vindt en deelt er kant-en-klare software-oplossingen om de functionaliteit van uw PLCnext Controller eenvoudig uit te breiden.

Ga naar de PLCnext Store

Aan de slag met PLCnext Technology?

Ondek de onbegrensde mogelijkheden van PLCnext Technology in ons webinar.
Of vraag een Link & learn sessie aan

Aanmelden webinar
Aanvragen Link & learn

“Heeft een PLCnext Controller een vrij programmeerbare webserver?”

Bekijk hier het antwoord

“Is het mogelijk om een VPN verbinding op te bouwen met een PLCnext Controller?”

Bekijk hier het antwoord

“Heeft een PLCnext Controller een firewall?”

Bekijk hier het antwoord

“Kan ik een PLCnext Controller ook programmeren in C++ en zo ja, wat zijn de voorwaarden?”

Bekijk hier het antwoord

“Kan ik een PLCnext Controller ook programmeren met Matlab Simulink en zo ja, wat zijn de voorwaarden?”

Bekijk hier het antwoord

“Kan ik een PLCnext Controller besturen vanuit de ProfiCloud?”

Bekijk hier het antwoord

“Kan mijn bedrijf ook zelf ontwikkelde Apps leveren voor de PLCnext Store?”

Bekijk hier het antwoord

“Waar kan ik meer leren over de PLCnext Technology?”

Bekijk hier het antwoord

“Waar kan ik terecht met mijn supportvragen?”

Bekijk hier het antwoord

Deel kennis in de PLCnext Community

Samen weten we meer. Vind informatie en deel kennis in de PLCnext Community.
Word lid en discussieer met andere gebruikers over uw vragen en ervaringen.

Ik doe mee
Phoenix Contact

Adresgegevens:
Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar

Contactgegevens:
Tel: (0316) 59 17 20
E-mail: sales@phoenixcontact.nl

Neem contact met mij op

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.