Next Step 2019-11-13T08:46:34+01:00

NEXT STEP

Onbegrensde mogelijkheden, flexibele systemen

PLCnext Technology combineert de betrouwbaarheid van een PLC met de flexibiliteit van een smart device. Dat maakt de weg vrij voor open, flexibele systemen, veilig verbonden met het internet.

Ga bijvoorbeeld aan de slag met open-source software of apps en creëer zo onbeperkte mogelijkheden. Nieuwe applicaties ontwikkelt u supersnel, want verschillende programmeurs werken onafhankelijk van elkaar in hun eigen favoriete programmeertaal.

En dankzij cloud-communicatie, de integratie van hedendaagse en toekomstige communicatiestandaarden en open interfaces, koppelt u uw oplossing op een slimme manier aan een netwerk. Maar er is nog veel meer. Ontdek het in ons gratis webinar.

Ik meld me aan

Functionaliteiten

De unieke taskhandling in PLCnext Technology combineert code in IEC-61131 eenvoudig met code geprogrammeerd in hogere programmeertalen. Zo worden uw applicaties in hogere programmeertalen automatisch deterministisch.
Integreer huidige en toekomstige interfaces en protocollen voor open communicatie in uw automatiseringssystemen, inclusief rechtstreekse koppelingen met cloud-services en -databases.
Werk met verschillende programmeurs in verschillende programmeertalen onafhankelijk van elkaar aan een besturingsprogramma. Ontwikkel zo complexe toepassingen met de voordelen van de klassieke PLC en de openheid en flexibiliteit van PLCnext Technology.
Met open-source software en apps vergroot u de efficiëntie van uw ontwikkelingsproces. Zo combineert u naar wens verschillende programmaonderdelen of zelfs complete applicaties. En in de toekomst past u ze eenvoudig aan.
Gebruik uw favoriete programmeertaal: IEC 61131 of een hogere programmeertaal. En ontwikkel uw oplossing in uw vertrouwde omgeving, zoals PLCnext Engineer, Matlab Simulink, Eclipse of Visual Studio.
Uw automatiseringsprojecten worden niet meer beperkt door gesloten systemen van fabrikanten. Want u werkt in uw favoriete programmeertalen en met uw favoriete ontwikkeltools, open source-software en apps, inclusief clouddiensten en technologieën van de toekomst.
Features en Roadmaps

Marktplaats voor apps

PLCnext Store is de marktplaats voor industriële automatiseringstechnologie. U vindt en deelt er kant-en-klare software-oplossingen om de functionaliteit van uw PLCnext Controller eenvoudig uit te breiden.

Ga naar de PLCnext Store

Aan de slag met PLCnext Technology?

Ondek de onbegrensde mogelijkheden van PLCnext Technology in ons gratis webinar.
Of bezoek ons gratis speed-seminar.

Aanmelden gratis webinar
Aanmelden gratis speed-seminar

Deel kennis in de PLCnext Community

Samen weten we meer. Vind informatie en deel kennis in de PLCnext Community.
Word lid en discussieer met andere gebruikers over uw vragen en ervaringen.

Ik doe mee

Phoenix Contact

Adresgegevens:
Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar

Contactgegevens:
Tel: (0316) 59 17 20
E-mail: sales@phoenixcontact.nl

Neem contact met mij op