PLCnext Store2024-02-27T16:36:42+01:00

Wat is de PLCnext Store

De PLCnext Store biedt software-applicaties (PLCnext Apps) waarmee je de functies van een PLCnext-besturing direct en eenvoudig kunt uitbreiden. Als ontwikkelaar van softwareoplossingen kan je ook je eigen apps maken en deze in de PLCnext Store aanbieden.

Ontdek de PLCnext Store

Jouw applicaties op de PLCnext store

Heb je zelf een PLCnext-applicatie ontwikkeld op basis van de PLCnext Technology, maar heb je geen toegang tot distributie of mankeert het je aan een platform? Plaats je oplossing dan op de PLCnext Store en profiteer van het unieke ecosysteem. Bereik een groot publiek van (potentiële) gebruikers rechtstreeks!

Zo zie je niet alleen je inkomsten stijgen, maar vergroot je ook je naamsbekendheid bij je doelgroep.

Het voordeel van de PLCnext Store

  • Schakel een versnelling hoger met je applicatieontwikkeling, dankzij eenvoudige toegang tot software-apps voor de PLCnext Control-familie.
  • Geniet van innovatieve oplossingen, uitgebreide veelzijdigheid en een scala aan toepassingsmogelijkheden voor jouw automatiseringsoplossing, dankzij het dynamisch groeiende aanbod van apps.
  • Doe inspiratie op voor creatieve ideeën en nieuwe oplossingen voor jouw toepassing, inclusief speciale software – zelfs voor nichemarkten.
Phoenix Contact

Adresgegevens:
Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar

Contactgegevens:
Tel: (0316) 59 17 20
E-mail: sales@phoenixcontact.nl

Neem contact met mij op

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.