You’re Next 2019-11-13T08:49:21+01:00

YOU’RE NEXT

Aan de slag met PLCnext Technology

PLCnext Technology verandert de wereld van industriële automatisering voorgoed. U denkt niet meer in beperkingen, maar in mogelijkheden. Wat die zijn? Dat ontdekt u vooral door er zelf mee aan de slag te gaan.

Met de execution & synchronisation manager kunt u bijvoorbeeld applicaties geschreven in hogere programmeertalen deterministisch managen, net zoals bij traditionele PLC-applicaties.

Schrijf u nu in voor onze PLCnext Technology workshop, inclusief een gratis starterkit. Dan weet u precies hoe het werkt.

Ik meld me aan

PLCnext Control

Deze industriële besturing met PLCnext Technology voegt ongekende flexibiliteit toe aan uw automatisering. Ontwikkelaars met verschillende achtergronden werken in verschillende programmeertools onafhankelijk van elkaar aan een besturingsprogramma. Dat maakt het mogelijk om snel complexe applicaties met een open karakter te bouwen.

Ontdek de PLCnext Controllers

Verken de mogelijkheden

Wilt u meteen alle ins and outs weten? Duik dan in ons grote aanbod van video’s met tutorials, opleidingen en verslagen van events. En als u zich abonneert op ons YouTube-kanaal mist u helemaal niets meer over PLCnext Technology.

Naar de video’s

Deel kennis in de PLCnext Community

Samen weten we meer. Vind informatie en deel kennis in de PLCnext Community. Word lid en discussieer met andere gebruikers over uw vragen en ervaringen.

Doe mee

Aan de slag?

Wilt u met de PLCnext Technology en hogere programmeertalen aan de slag? Schrijf u dan in voor een training Programmeren C of C++.

Ik schrijf me in

Phoenix Contact

Adresgegevens:
Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar

Contactgegevens:
Tel: (0316) 59 17 20
E-mail: sales@phoenixcontact.nl

Neem contact met mij op