PLCnext Technology
Het platform voor onbegrensde automatisering

In een snel veranderende wereld, waarin al meer dingen dan mensen via netwerken met elkaar verbonden zijn, ondergaat ook de industriële automatisering een fundamentele verandering: klassieke systeemstructuren ontwikkelen zich tot cyber-physical systems en toekomstbestendige automatiseringssystemen moeten flexibel, open en met netwerken verbonden zijn.

Daarom is het tijd voor een automatiseringsplatform dat compleet nieuwe vrijheden biedt.

Het is tijd om anders te leren denken.

Het is tijd voor:

PLCnext Technology
Enhance your automation thinking

PRODUCTEN

PLCnext Control

Met controllers op basis van PLCnext Technology kunnen meerdere ontwikkelaars uit verschillende generaties middels verschillende programmeertalen onafhankelijk van elkaar aan een controllerprogramma werken. Op deze manier ontwikkelt u snel complexe applicaties met de voordelen van de vertrouwde PLC-wereld en het open karakter en de flexibiliteit van PLCnext Technology.

Meer over PLCnext Control

LAATSTE NIEUWS

PLCnext Store nu online

De softwarestore voor de industriële sector

De PLCnext Store breidt het PLCnext Technology-ecosysteem uit met een digitale marktplaats voor softwareapps. Deze open-softwarestore voor industriële automatisering biedt functionele uitbreidingen voor PLCnext Control-apparaten. Met oplossingsapps waar geen ...

Lees meer

PLCnext Technology op GitHub

Opensourcecode gebruiken en delen

Opensourceprojecten, praktische toepassingsvoorbeelden en interessante applicaties met PLCnext Technology: ze zijn nu te vinden op GitHub. U kunt uw ideeën en werk delen met de community op https://github....

Lees meer

Instructievideo's voor technische ondersteuning

Beknopte en heldere uitleg

Heeft u een specifieke vraag over PLCnext Engineer of wilt u simpelweg vertrouwd raken met de softwareinterface? Geen probleem! Onze instructievideo’s bieden u een eenvoudige inleiding tot de PLCnext ...

Lees meer

Aftrap van de PLCnext Store: nieuwe technologie, nieuwe mogelijkheden

Kon u niet aanwezig zijn bij de feestelijke opening van de PLCnext Store? Geen zorgen, u kunt de opname van het livestreamevenement bekijken.

De PLCnext Store breidt het PLCnext Technology-ecosysteem uit met een marktplaats voor apps. Als opensoftwarestore voor industriële automatiseringstechnologie zijn er oplossingen beschikbaar waarmee u de functionaliteit van uw PLCnext Control programmeerbare logic controller kunt uitbreiden.

Zo versnelt u bijvoorbeeld uw ontwikkelingsproces voor applicaties of transformeert u uw PLCnext Control in een controller voor specifieke automatiseringsoplossingen, zonder extra programmering. Profiteer van het aanbod in de PLCnext Store of maak uw eigen apps beschikbaar in de store. Profiteer van een nieuwe inkomstenbron en digitaal businessmodel.

Ga naar de PLCnext Store

Enhanced development

Connected coworking

Met PLCnext Technology kunnen meerdere ontwikkelaars van verschillende generaties in verschillende programmeertalen, onafhankelijk van elkaar aan een besturingsprogramma werken. Zo kunnen ze de voordelen van de klassieke PLC-wereld en de openheid en flexibiliteit van de PLCnext Technology gebruiken om snel complexe toepassingen te ontwikkelen.

Enhanced performance

Realtime execution across different programming languages

Combineer programma sequenties in verschillende talen naar wens in taken. Task-handling van PLCnext Technology, waar een patent voor is aangevraagd, voert programmaroutines van verschillende oorsprong uit als klassieke IEC-61131-PLC-code - uw programma's in hogere programmeertalen worden automatisch deterministisch. Het platform zorgt voor een consistente uitwisseling van data en een synchrone uitvoering van de programmacode.

Enhanced freedom

Flexible integration of open-source software and apps

Met PLCnext Technology kunt u alle onafhankelijke en verschillend ontwikkelde programmaonderdelen en complete applicaties, combineren zoals u wilt. Het gebruik van open source-software en apps vergroot de efficiëntie van uw ontwikkelingsprocessen. Toekomstige uitbreidingen zijn onbeperkt mogelijk.

Enhanced connectivity

Open interfaces and cloud integration

De PLCnext Technology biedt de mogelijkheid om zowel huidige als toekomstige interfaces en protocollen te integreren voor een open communicatie in automatiseringssystemen met veel netwerkverbindingen. Implementeer nieuwe IoT-gebaseerde bedrijfsmodellen door een rechtstreekse koppeling met cloudgebaseerde services en databases.

Enhanced convenience

Using your favorite programming tool

Dankzij de openheid van de PLCnext Technology kunt u uw favoriete programmeertaal gebruiken, of dat nu IEC 61131 is of een hogere programmeertaal. Ontwikkel uw individuele oplossing in uw vertrouwde ontwikkelomgeving zoals bijvoorbeeld PC Worx Engineer, Matlab Simulink, Eclipse of Visual Studio.

Enhance your automation thinking

The platform for limitless automation

PLCnext Technology maakt het mogelijk om automatiseringsprojecten te realiseren zonder de beperkingen van gesloten, fabrikant specifieke systemen. U werkt op uw manier met uw favoriete programmeertalen en ontwikkeltools, open source-software en apps. Integreer clouddiensten en technologieën van de toekomst zoals u dat wilt.

Aan de slag met PLCnext Technology?

Ontdek de unieke kenmerken van PLCnext Technology in één van onze opleidingen, webinars, seminars of workshops. Ga aan de slag met de onbegrensde mogelijkheden en ervaar hoe u nieuwe kansen creëert binnen uw industriële automatisering.

We bieden verschillende leertrajecten aan, van een gratis online kennismaking tot meerdaagse cursussen. Welke lesvorm past er bij uw doelen?

Bekijk ons aanbod

Word lid van de
PLCnext Community!

In de PLCnext Community vindt u alle informatie over het open besturingsplatform. Ontdek toepassingsvoorbeelden, gebruiksaanwijzingen, handleidingen, tutorials en instructievideo’s, maar ook FAQ’s of software- en firmware-downloads. Word lid van de PLCnext Community en discussieer met andere gebruikers over uw persoonlijke ervaringen met PLCnext Technology. Wij kijken uit naar uw ideeën en uw feedback.

Uitwisseling van ideeën en ervaringen

Contact leggen met specialisten

Downloaden van toepassingsvoorbeelden

Join the Community

Beleef PLCnext Technology
Video’s, tutorials en nog veel meer

Het maakt niet uit waar u naar zoekt – korte software-tutorials, nuttige online-opleidingen of liveopnames en verslagen van beurzen en evenementen – hier vindt u alle video’s over PLCnext Technology. Wanneer u geen nieuwe toepassingsvoorbeelden en live verslagen wilt missen, kunt u zich abonneren op ons YouTube-kanaal en ziet u de nieuwste clips.

GEWONNEN PRIJZEN

Winnaar van de German Innovation Award 2018

De nieuwe besturing van Phoenix Contact, de PLCnext Control AXC F 2152, werd op 6 juni 2018 uitgeroepen tot winnaar van de German Innovation Award in de categorie 'Connectivity'. De jury hechtte veel waarde aan de mate van innovatie, het nut voor de gebruiker en de efficiëntie van het nieuwe besturingsplatform. De procedure bij de German Innovation Award is uniek: bedrijven kunnen alleen deelnemen als ze vooraf door de commissies van deskundigen en de scouts van de Raad voor de Vormgeving genomineerd zijn. Dit garandeert de onafhankelijkheid en het topniveau van de award. Wij zijn heel blij met deze onderscheiding.

PLCnext Technology wint de Achema Innovation Award 2018

PLCnext Technology werd op 12 juni 2018 uitgeroepen tot winnaar van de Achmea Innovation Award in de categorie 'MSR-techniek'. In elke van de in totaal acht categorieën en drie bijzondere categorieën werd uit vijf shortlist-kandidaten de innovatiefste ontwikkeling gekozen. Tijdens de feestelijke prijsuitreiking nam Phoenix Contact een oorkonde en de begeerde award voor het nieuwe, innovatieve besturingsplatform in ontvangst. Hartelijk dank voor deze onderscheiding, wij zijn er heel blij mee!

Start uw carrière in de digitalisering en de automatisering

Wilt u actief meewerken aan de veranderingen in de industriële automatisering en met Phoenix Contact aan nieuwe bedrijfsmodellen werken?

Bekijk dan onze vacatures en realiseer uw ideeën over de automatisering van de toekomst.

Bekijk vacatures

Phoenix Contact

Adresgegevens:
Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar

Contactgegevens:
Tel: (0316) 59 17 20
E-mail: sales@phoenixcontact.nl

Neem contact met mij op