PLCnext Technologie opnieuw het beste Open Digital Platform

In het kort

Net als in 2022 kreeg PLCnext Technology de titel "Best in Class" in de categorie Open Digital Platform voor Industrial Edge Management in Europa.

Voor het tweede jaar op rij werd PLCnext Technology uitgeroepen tot het beste Open Digital Platform voor Industrial Edge Management in Europa.

Al meer dan 40 jaar staat het onafhankelijke marktonderzoek- en adviesbureau Pierre Audoin Consultants (PAC) wereldwijd bekend in de IT- en software-servicesindustrie. Een van de sterke punten van PAC zijn de uitgebreide gegevensanalyses met betrekking tot de IT-wereld. Elk jaar maken ze een ranglijst van de beste leveranciers en dienstverleners binnen de sector.

Best in class: beste Open Digital Platform

Net als in 2022 kreeg PLCnext Technology de titel “Best in Class” in de categorie Open Digital Platform voor Industrial Edge Management in Europa. De experts van de PAC-jury waren het meest onder de indruk van de open platform benadering van het PLCnext Technology-ecosysteem ontworpen door Phoenix Contact.

Of zoals ze op hun website schreven: “Naast de standaard programmering van PLC-systemen volgens IEC 61131-3 is ook parallel programmeren en de combinatie van programmeertalen zoals C/C++, C# en MATLAB® Simulink® in realtime mogelijk met PLCnext Control.”

PLCnext community

PLCnext Technology biedt daarnaast ook een open platform voor het uitwisselen van apps, codes, hints, trucs en tips binnen de ontwikkelaarsgemeenschap in de IoT- en Digitalization 4.0-wereld. Binnen de PLCnext Community wisselen gelijkgestemde programmeurs, ontwikkelaars, ingenieurs en bedrijfsmanagers gedachten, ideeën en inzichten uit via dit online chat forum.

PLCnext Store

Daarnaast is er de PLCnext Store: een industriële marktplaats met app’s of code voor vrijwel elke besturingsapplicatie, van welke vorm of omvang dan ook, te implementeren. Of zoals PAC op hun website schreef over de titel “Best in Class”: “Dit maakt PLCnext Technology het ideale ecosysteem voor uw moderne automatisering uitdaging.”

Lees hier meer over PLCnext Technologie

Dr. Tobias Frank, Business Unit Manager Automation Systems bij Phoenix Contact, geeft als reactie op deze prijs voor beste Open Digital Platform:

“Deze erkenning toont de kracht aan van onze innovatieve technologie die onze klant naar grotere prestaties begeledt. Het is een enorme eer om deze prijs voor het tweede jaar op rij als beste in zijn klasse te winnen. Het is een groot compliment afkomstig van een van de meest gerespecteerde adviesbureaus in de internationale IT-industrie.”

Phoenix Contact werd beoordeeld als “Best in Class” op het gebied van competentie en marktsterkte. Andere concurrenten in de marktbeoordeling en -analyse waren Siemens, Bosch-Rexroth, Hilscher en Litmus.

Ook interessant voor u
Phoenix Contact

Adresgegevens:
Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar

Contactgegevens:
Tel: (0316) 59 17 20
E-mail: sales@phoenixcontact.nl

Neem contact met mij op

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.